Így NE hirdesd az autód: az autóeladás pokla!

  Megtekintés 118,724

Totalcar.hu

18 napja

#hirdetés #totalcar #használtautó
Nem tűnik nehéz feladatnak, de azért akad buktató: az autóhirdetést elég sok helyen el lehet rontani. Ha például a Jóautók.hu-n, vagy a Használtautó.hu-n hirdet az ember, sokat segítenek az előre kitöltött mezők, viszont a Facebook Marketplace-en már lehetnek problémák. Most azt vesszük végig, mire érdemes figyelni, ha olyan hirdetést akarunk feladni, ami esetleg el is adja az autónkat.

Megjegyzés
Sanyi Jutuber
Sanyi Jutuber Órája
"Garázsban tartott megkímélt nem dohányzó hölgy tulajdonostól." Oké. És az autó milyen?
Andy
Andy 21 órája
Most tényleg indiánok lopott szarjai a mérvadók? A legtöbb ember azért normálisan fel tud adni hirdetést.
Ádám Korán
Ádám Korán 2 napja
Facebook Marketplacen a lomis cigány hirdet, nem az épeszű ember.... Az a legalja közeg. Aki nem tud leírni két mondatot, attól semmit nem vennék, de el se adnék neki.
Katotemoshi
Katotemoshi 2 napja
Ez egy faszság. Mi a baj azzal, hogy kitakarod a rendszámodat? Semmi köze senkinek
Attila Szobránci
Attila Szobránci 3 napja
Lehetne egy olyan videót is készíteni, hogy mit kell elszenvedni egy általános hirdetés (nem kizárólag autó) feladójának az érdeklődőktől..... :D (én most ebben a cipőben járok)
Attila Szobránci
Attila Szobránci 3 napja
Ezt le kéne adni fő műsoridőben, hogy mindenki láthassa... :D
Furries must die
Furries must die 5 napja
Azért az eladási szándékot érdemes lehet megindokolni, hogy tudja a vevő, nem azért adod el mert már túl sok pénzt zabáltak a hibái vagy ilyesmi
Volodimir Bagan
Volodimir Bagan 6 napja
Nem írják az évjáratot 😑
xixx najn
xixx najn 6 napja
( ° °)
Gyula Seres
Gyula Seres 6 napja
Az a baj, hogy ilyen emberek nem csak hirdetnek, de szavaznak is....
Kelpo Johny
Kelpo Johny 6 napja
Na ez hatalmas lett, és mindem szava igaz, tényleg rengeteg ilyen modoros gyökér hirdet mindenhol, nekik ajánlott ez a vidi erősen!😅 A Wolfgangot én is támogatom!😅
László Takács
László Takács 7 napja
"Amit az autóról tudni kell ..."
Etyere Petyere
Etyere Petyere 7 napja
02:08 T.i. az autó ne billegjen . Semmikèppen ne billegjen ! Nem billeghet !
Heide Knight
Heide Knight 7 napja
"wolfgang" amadeus mozart
Szilvia Csákiné Mátyás
Szilvia Csákiné Mátyás 7 napja
Eladó Ople aut
ákos dlouhy
ákos dlouhy 8 napja
Mindenki hirdessen ahogy akar,amit diktál az agya...legalább tud az ember szelektálni
Norrisz Csak
Norrisz Csak 8 napja
Ezeket a tudatlan egysejtűeket osztom màr pár éve 🤣🤣🤣 A bármit meghallgatok az meg tuti hogy egy lefosott kilométerkő.... A facebook hirdetők 90%-a írástudatlan és fogyatékos🤣🤣😁
A&N DIY
A&N DIY 8 napja
Szia Anti! Nagypapám gyerek koromban azt mondta: "jegyezd meg fiam..... Ami mindenre jó az valójában semmire sem való!" A facebook az pont egy ilyen dolog. Én például egy éve töröltem magam és semmivel sem vagyok kevesebb vagy szomorúbb. Sokkal több időm maradt értékes dolgokra, mint pörgetni a szellemi szákutcában ragadt emberek hozzászólásait, és kiakadni hogy hol tart az emberiség.
Zsolt Kis
Zsolt Kis 8 napja
Tavalyelőtt vettem új autót. Amíg kerestem, csak olyan autókat mentem el megnézni, aminek a hirdetője tudott helyesen írni. Az ilyenek, hogy "ne raboljuk egymás idelyét", "lyön-megy" stb helyesírási hibák vagy akár az elgépelések (nem egy elgépelés, hanem minden 2. szóban), ezek szóba se jöttek, lehetett bármilyen autó is az. Aki két egymást követő szót nem tud helyesírási hiba nélkül leírni, az képzelem milyen jó gazdája lehetett az autónak. Hogy hogy függ össze a helyesírás és az autó állapota? Helyesen írni a legalapvetőbb emberi tudás, amit ha az ember kijárta az iskolát, nehezebben kellene elfelejtenie, mint biciklizni. Ha erre nem képes valaki, akkor honnan tudná, hogy pl milyen időközönként és miért kell olajat cserélni egy autóban? És ezzel nem azt mondom, hogy aki helyesen tud írni, attól csak hibátlan állapotú autót lehet venni, de aki olyan hülye, hogy írni se tud, attól műanyag kanalat se vennék.
István Szücs
István Szücs 9 napja
Remek videó van benne igazság. :)
Tibor Orbàn
Tibor Orbàn 9 napja
milyen szép hangja van ennek a dízelnek kár hogy 1.4 benzines 🤣
Dávid Varga
Dávid Varga 9 napja
kedvencem: "amúgy csak felteszem ide , kiwi vagyok mennyit adnátok érte"
Krisztián Kerekes
Krisztián Kerekes 10 napja
Érvényes magyar okmányokkal 2023/5 = most hoztuk be kintről, így ha kivárod a honosítást és kifizeted a díját máris érvényes lesz 2 évig!
Béla Fábián
Béla Fábián 10 napja
Hülye gyerek!
Norbert Kiss
Norbert Kiss 10 napja
🤔 ✍️Feléget✍️ültessük✍️a✍️motorháztetőre.
D. Dusán Kapás
D. Dusán Kapás 10 napja
Ha néznék is túlságosan gyengeelméjüek ahhoz hogy megertsek
Zsolt Huszárik
Zsolt Huszárik 10 napja
A rendszam kitakarasa pl Angliaban igen csak hasznos. Nem azert mert takargatni valoja van valakinrk hanem azert mert ebben az orszagban bizony konnyen klonozhato a rendszam. Ez lehet az oka Magyarorszagon is szerintem.
Tamás Kisely
Tamás Kisely 11 napja
Persze, adjunk meg alvázszámot, aztán a CarVertical random hibákat dob ki. Csodálatos piacvezető szolgáltatás :)
Gàbor Nèmeth
Gàbor Nèmeth 11 napja
10:52 milyen szép lett a prius lámpája a "frod" escort után :D
Ferenc K.
Ferenc K. 11 napja
Szépen viselkedik a kertben 😂😂😂😂😂
Zoltán Hamar
Zoltán Hamar 11 napja
3:25 na végre valaki kimondja, remélem, felfogják a svindlisek is. 3:41 én pont ezért nem szeretek vásárolni marketplace-ről ha megkérdezem, hogy milyen motor, váltó, és meghajtás van benne, azt válaszolják, hogy minden le van írva. 11:43 igen, ennek is de örülőőőőőőőőőőkkkkkkkkk, meg hogy hívj fel, mert nincs időm írosgatni. - Tényleg egyszer kellene mindent leírni. - Amikor meg felhívom 20 percet magyaráz a semmiről, hogy ez milyen jó, annyit fényezi, hogy már a karosszéria is lekopik róla. 20 perc után felteszek egy kérdést, és azt válaszolja, mit kukacoskodok egy ilyen olcsó autóval?
Gábor Horváth
Gábor Horváth 11 napja
Helló, nekem az tetszik az autós hirdetésekben a: gyári kilométer 240e km. Most a gyárban tettek bele gyárilag annyit és úgy adták el vagy mi??
Béla Király
Béla Király 11 napja
4:44-nél, "van normális fotó...." tényleg minden rendben, ahogy írja a hírdető a "Fényezés: szürke", ennyi. Csak a fehéregyensúllyal lehet valami hiba, mert "kicsit" a szürkének ez egy 51. árnyalata (sem) lehet. :)
Erisen
Erisen 11 napja
Wolfgang Polo. :-))))) Kibeb'szott sok gyökér él kishazánkban. Én amúgy autót is úgy adtam el akár házat vagy bármi mást,hogy egy rövid tömör leírás és (műszaki)adatok, aztán pontokba felsorolva az előnyök és hátrányok. 0 sallang meg melléduma. Eddig mindig bevált ez a módszer.
alias dugóhuzó
alias dugóhuzó 12 napja
3:25-3:40 úgy hamis ahogy van.
M M
M M 12 napja
A rendszámnemkitakarással nem igazán tudok azonosulni, legfőképpen azért, mert a zavarosban halászó polgártársaink pont az olyan balekok rendszámát klónozzák le ha szükségük úgy hozza, akik azzal együtt rakják ki ide-oda az interneten. Aztán meg jön a szopóroller.
András A
András A 12 napja
Kenvencem a "posta előre utalással"
doktorur88
doktorur88 12 napja
100 ilyen hirdetőből, 99 "szia uram"
Mate Tv
Mate Tv 12 napja
Ez a totalcar leg humorosabb videoja Rohadt vicces hirdetesek vannak😂😂😂
Bence BANYAI
Bence BANYAI 12 napja
Hidegen füstöl,melegen elhagyja Koppanásmentes futómű Enyhén jégkáros Stb.stb.stb. A legjobb egy Renault hirdetés volt sok-sok éve,enyhén sérült és egy fotó volt a hátsó lámpatestről 🤣
KrumpLEE89
KrumpLEE89 12 napja
Nem mindennel értettem egyet vagyis inkább csak egyel, a kategória váltásos dumával kapcsolatban. Azzal csak megerősíteni akarják az emberben, hogy nem azért adja el az autót, mert a fasza kivan a sok bajával és nem hajlandó rá költeni többet, hanem csak meg kel váljon tőle mert; nagyobb kell, tágasabb kell stb.
Tomy
Tomy 12 napja
" Nem köcsögduda" xD
Máté Schunk
Máté Schunk 12 napja
Azt még hozzátenném, hogy én annó hiába írtam meg jól az autó típusát és ilyeneket a Facebook moderáció után / kikerülés előtt teljesen átírta kénye kedve szerint, pl a Grande Punto-ból már csak Punto lett és ilyenek...
P.Tibor
P.Tibor 13 napja
Jaaaj a rendszám takarás az engem kiakaszt........nem értem minek kell kitakarni.........
Funny Cat
Funny Cat 13 napja
Szokott lenni gyakran ez is az olcsóbb kocsik hirdetésénél "katalizátor nincs alatta " gondolom nem véletlen van így kiemelve.
nemingem
nemingem 13 napja
Nyilván sok mindent lehetne még sorolni, de én az olyan hirdetőket is "szívesen" keresem, akiknek a gépsárkány már "FOGLALVA VAN". :)
Dániel Gyovai
Dániel Gyovai 13 napja
Egyetértek a videóban elhangzottakkal, de azért van pár dolog, amit sajnos a gyakorlat fölülír. Pl. lehet, hogy érdektelennek tűnik beleírni a hirdetésbe, hogy miért adom el, ugyanakkor kb. 10-ből 8 érdeklődőnek mégis ez szokott lenni az egyik első kérdése, hogy miért adom el... :D (nem csak autónál, telefonnál vagy bármilyen más tárgynál is). Az alkudozással kapcsolatban sem tapasztaltam azt, hogy sok ember "nem mer" alkudni, ha nincs odaírva. Nekem épp ellenkező a megfigyelésem: az alkudozás teljesen alap, tehát ha úgymond "pénzednél" akarsz lenni, akkor egyszerűen érdemes +10%-ot rádobni a kiírt árra és hozzátenni, hogy alkuképes. Ha az autód használtpiaci átlagáránál 20%-kal kevesebbért teszed fel, akkor is ugyanúgy alkudozni fognak, szóval sajnos nem így megy, hogy "fölrakom annyiért, amennyiért gondolom és abból viszont már nem engedek". Nem tudod olyan kedvező áron meghirdetni a verdádat, hogy ne jöjjenek a "mennyit engedsz a feléből" emberek.
Ferenc Kiss.
Ferenc Kiss. 13 napja
És ezeket becézik úgy,hogy nép! Ja....!!! jut eszembe:sibedák!!!Az nagy cucc geccó- wazze: sibe-dák!!! (schiebedach)
Gabriel Mihaly
Gabriel Mihaly 13 napja
Az autó tökéletesen működikh..... Hihihi
Sala Túra
Sala Túra 13 napja
Jòl összeszedett videò,köszi. Őszintèn szòlva volt olyan,amilyen hibàt èn is elkövettem az àlltalad emlìtettek közül. Bàr most is azt gondolom,hogy azt a dolgot nem vèletlen irtam ki..😁
szabolcs tanko
szabolcs tanko 13 napja
Jól szórakoztam 😂👏
garajszki gyerek
garajszki gyerek 13 napja
Nem lopott! Alig használt suzuki szvift eladó. Motor nincs de vót. Ülés van de nincs. Klíma van ha letekered az ablakot. Érdekel testvérem 20ezer vedmegnálam olcsóbban nem.(richardo COPY)
Viktor Rozsa
Viktor Rozsa 13 napja
Jól értem, hogy ez a videó két rétegnek szól? 1. Retardáltak 2. Akik unatkoznak és kicsit mosolyogni szeretnének
Márk N
Márk N 13 napja
Csak én érzem úgy, hogy ez a rész: - utópikus próbálkozás a zinternetre rászabadult kultúrprolik kilógó dialektusának felpolírozására, - avagy valójában egy offline Mónika Show a marketplace hétköznapjaiból?
Péter Szendrei
Péter Szendrei 13 napja
A nem mindenáron eladó azért kell, mert sok agyas azt hiszi kenyérre kell és az 5milliós autót 2,5ért akrja elhozni:D
Jozsef Pordan
Jozsef Pordan 14 napja
Ez beillene egy autós kabaré műsorba is...Nem hittem hogy léteznek olyan emberek, akik képtelenek leírni normálisan az autó típusát...Istenem segíts!😁
bmakszim
bmakszim 14 napja
Kedvencem: "női tulajdonostól eladó". Mintha az olyan nagy előny lenne!
Balázs Sebők
Balázs Sebők 14 napja
mercis video varhato mostansag?
Mr.foster
Mr.foster 14 napja
Ezeknek egy helyesirási szórtár
tomisanta1998
tomisanta1998 14 napja
Wolfgang? De a farkasok tudnak-e gangolni? (váltani)
markusz444
markusz444 14 napja
1234567 km
Richárd Horváth
Richárd Horváth 14 napja
Nekem meg van egy Amadeusom! Csak komoly érdeklődőknek! egy - hat tiedé! Beszarok! : D
lászló Nagy
lászló Nagy 14 napja
Ez nagyon tetszett . 👍👍👍😁
SzBalint
SzBalint 14 napja
A Wolfgeng magyarosítva Farkas Banda? :D
Endre Fazekas
Endre Fazekas 14 napja
Hogy lesznek ezután olyan hirdetések, amiken kattanhatok? :D
László Samu
László Samu 14 napja
... kihagytad a "szeretett autóm" kifejezést...
Attila Pálfi
Attila Pálfi 14 napja
A Marketplace az 90%-ban brazil bazár:) Egy autó van hogy a kicsalád minden profilján fent van, különböző árakon. Kretén buckalakók!
josti631222
josti631222 15 napja
Én is ki írtam, hogy "tesók bátyák" ne keressenek de erre is meg van a trükkjük!!!!! Felhív egy hibátlan magyarsággal beszélő nő aki megbeszéli az időpontot kikérdez minden részletről majd mondja, hogy megy a férje megnézni...ezután jelent meg nálam két méretes "hazánk" dolgos fia akik el is kezdték hááááá mennyit engedsz a felibül??????
Szilvia Csákiné Mátyás
Szilvia Csákiné Mátyás 15 napja
🤣🤣🤣🤣🤣
Gergely Brandt
Gergely Brandt 15 napja
Korrekt és szórakoztató videó. Sajnos a hírdetés szövegeket Radics Peti hangján hallottam a fejemben. ;)
Péter Kiss
Péter Kiss 15 napja
Ha rossz a helyesírás, skippelem. Előítélet, tudom, de sajnos tapasztalat.
Peter Horvath
Peter Horvath 14 napja
Van jogod az önvédelemre.
László Mészely
László Mészely 15 napja
Motor mérete 100x70x65😂😂😂😂.
Ajozsy
Ajozsy 15 napja
ÉN fényképezni nem telefont használok, hanem normális fényképezőt, sokkal jobb... az nem lő rossz fotókat semmilyen körülmények között...
SyM bioTe
SyM bioTe 14 napja
Manapság egy normális középkategóriás telefon nappal tökéletes fotókat lő ilyen célra.
Jeges
Jeges 15 napja
Ezeket a hirdetéseket a Török Szultán irta. :) (Neduddgi!)
Zsolt Sz.Attila
Zsolt Sz.Attila 15 napja
Nézzétek meg Hofi Géza, Logika című kabarét... Kb itt tartunk...
Zsolt Sz.Attila
Zsolt Sz.Attila 15 napja
Sutyo ország...
Zsolt Sz.Attila
Zsolt Sz.Attila 15 napja
Emberi butaság..tenxleg a hirdetések 70 százaléka szörnyű...
Ferenc Gál
Ferenc Gál 15 napja
Az, akinek nem formálja a vizet, valószínű a KFKI-ben oktató professzor. Szal nem illik kiröhögni:DD Másik... igazán nem értem, de most már aztán tényleg nem:D hogy a szaré nem lehet megtanulni Madzsarull írni! rosszul lettem az oplétől meg a wolfgangtól:D ASPIRIIIINTT!!!!
Endre Pintér
Endre Pintér 15 napja
Legyünk őszinték: a Marketplaccon 90%-ban csak egy "bizonyos" népcsoport hírdet autót :)
Árcsi Turista
Árcsi Turista 8 napja
Tán nem a rómaiakra gondolsz?
Ferenc Harangi
Ferenc Harangi 15 napja
A komikusok felköthetik a gatyát, szuper szórakoztató és nagyon igazi kis téma volt!
VIK Hersa
VIK Hersa 15 napja
Átok egy autót meghírdetni, tesók százai találnak meg sajnos. Erőszakosak , alig lehet őket lerázni. Én vállogattam hogy kinek adjam el. Nem nagy értékű autó volt , mégegyszer nem vágnék bele , inkább bontó.
Domeee HUN
Domeee HUN 15 napja
*Indexkép* kiskunfélegyházán lakom:)
Tamás Novák
Tamás Novák 15 napja
Ez jó volt 👍 lehetne sorozat belőle!
DEZSŐ OLÁH
DEZSŐ OLÁH 15 napja
Jó videó lett. Imádom Sturcz Antalt, olyan kisugárzása van meg olyan jól bánik a szavakkal hogy még egy kupac szart képes lenne eladni. 3:26 végtelen százalékban egyetértek vele.
kardkovacsi
kardkovacsi 15 napja
Nekem ebben a témában a Luxory (Luxury) BMW variáns tetszik, Luxorból :)
Gergő Kiss
Gergő Kiss 15 napja
Kedvencem, aki nem tesz fel képet, vagy csak 1et, de odaírja, hogy amúgy küld
Predator__Gaming
Predator__Gaming 15 napja
Már a leírásban, a hibás szöveg mindent elárul :D
Dani Horváth
Dani Horváth 15 napja
Autók fotózásával foglalkozom. Egyszerűen az embernek rettentő kid százaléka ad az igényes képekre. Pedig többet nyernének a kifizetett öddzegnél
TheSindare
TheSindare 15 napja
Szia uram!!! Szezon lÁmPÁS béemvé mege van mégg????
Zoltán Vitai
Zoltán Vitai 15 napja
A példa hirdetések is erősítik a saját tapasztalataimat, felnőtt emberek rosszabb helyesírással írnak mint egy másodikos.
Benjamin S
Benjamin S 15 napja
Hatalmas forma a csávó, még ilyet a népnek😌
Lehel Zelenka
Lehel Zelenka 15 napja
Ehhez annyit fűznék hozzá hogy aki fb-on hirdeti meg az eladni kivánt autóját, attól én nem akarok autót venni. Osztja meg fb-on a használtautó kereskedő oldal linkjét, azzal nincs baj.
Po Ja
Po Ja 15 napja
@Lehel Zelenka Értettem, hisz itt többen is említették az mp csoportot fb-n. Nekem is mindig feldobta, de semmi értelmes dolgot nem találtam. Megvannak azok az oldalak, ahol lehet vásárolni aránylag nagy a kínálat, és néha az ár is jó. Sok cégnek, üzletnek van online webáruháza, ott is egész jó áron lehet találni sok mindent. Jó, nem konkrétan autót, de minden mást. Autót venni, és eladni nem annyira egyszerű manapság. Mindegy, hol szeretne az ember hirdetni, vagy hol keresgél.
Lehel Zelenka
Lehel Zelenka 15 napja
@Po Ja Nem jól fejeztem ki magam, bocsi. Online auto börzére gondoltam.
Po Ja
Po Ja 15 napja
Nem biztos, hogy mindenki berakja egy kereskedésbe, ahol még jól rátesznek, ami miatt nem veszi meg senki, és ott ácsorog hónapokig, vagy netán még hosszabb ideig. Én se adnám be egy kereskedésbe. Mondjuk, valószínűleg fb-n se hirdetném.
GergelyCsaba Nagy
GergelyCsaba Nagy 15 napja
Nagyon jó video, kár, hogy azoknak szólt, akik egyébként is fel tudnak adni egy hirdetést. Már a 0:23-nál elhangzik a tutorial szó, amit nem fog érteni az, aki nem tudta lemásolni a Honda szót az autó hátuljáról hibátlanul :P Jó móka volt Anti, köszi a képeket!
Dekor One
Dekor One 15 napja
Mindent meghallgatok... de föleg wolfgang amadeus mozartot😂🤣
Dekor One
Dekor One 15 napja
Hát ez qrvajó :D
Pintér Krsztián
Pintér Krsztián 15 napja
A Tezsvireim joban tugyák hogy hogyan kel a hirtdetést feladani. Mér kel it a videjban jaszkarizni teso? :)
Dzsinn1
Dzsinn1 15 napja
Jellemzően cigó hirdetők azok, akik totál igénytelen képekkel, a helyesírást nem, hogy hellyel-közzel követve, hanem gyakran értelmezhetetlenül hadoválva okádnak oda vmit, ami épp az "eszük"-be jut.. Remélhetőleg ez pont elég elrettentő minden normális magyar ember számára, h görgessen is tovább.
E K
E K 15 napja
Ha nem ír helyesen egyből tesónak nézem
Tamás Bihari
Tamás Bihari 15 napja
Üdv Anti! Nagyon jó lett a videó :) Szétröhögtem magam :D Lehetne még több ilyen rész!!
Zoltan Hideg
Zoltan Hideg 15 napja
Én bármikor hirdetek mindig oda írom ,hogy tesók és "mennyi a vége" típusú emberek ne keressenek! Szerintem ezt hiba volt hibának beállítani a videóban
Ferenc Kiss.
Ferenc Kiss. 13 napja
Én is ,és még félmillió másik ember.!!!!És én még fokozom is!
17 tanács, hogy ne pusztuljon el az autód
13:15
Totalcar.hu
Megtekintés 434 E
Venom 2.: Vérontó - EXKLUZÍV magyar előzetes
2:31
Škoda ENYAQ iV 80 tesztvezetés, bemutató
22:36
Tamás Zsolt
Megtekintés 32 E
Ezekkel a motorokkal ne vegyél autót - 1. rész
45:44
Venom 2.: Vérontó - EXKLUZÍV magyar előzetes
2:31
James May's Tesla Model S has failed!
4:03
DRIVETRIBE
Megtekintés 1,2 M
Trucks are getting out of hand
15:18
Donut Media
Megtekintés 1,9 M
UNCSI RÚGJA A GOLFOT.!🔥
17:46
Richárd Poleczki
Megtekintés 44 E
FAKE TIRE POP PRANK 😂 #shorts
0:26
Topper Guild
Megtekintés 25 M